Oeverwerken

Oeverwerken

Sinds onze oprichting in 2013 hebben wij ons ontwikkeld tot een specialist in het herinrichten van oeverzones. Met onze dienstverlening richten wij ons onder andere op werkzaamheden als: het vervangen, ophogen en afwerken van kades, het aanleggen en onderhouden van taluds, het baggeren van watergangen, de aanleg en renovatie van dijken en de aanleg van milieuvriendelijke oevers. Om te zorgen voor een succesvolle opzet, aanbesteding en uitvoering van oeverwerkzaamheden is zowel specialistische kennis als ervaring nodig. 

Hiervoor bent u bij Grond & Cultuurtechniek West-Friesland aan het juiste adres. Wij beschikken over jarenlange ervaring, een team van gedreven en gekwalificeerde vakmensen en een modern machinepark dat beschikt over de nodige wettelijke certificatie. Hierdoor kunnen wij u bij iedere mogelijke uitdaging rondom oeverwerkzaamheden van dienst zijn, voor elk probleem kunnen wij een passende oplossing bedenken. Kunt u de hulp van een vakkundig specialist gebruiken, of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Voor alle projecten, landelijk of lokaal, staan we voor u klaar. Zowel particulieren, bedrijven als overheid behoren tot onze focus. Indien wij voor u aan de slag mogen inventariseren we eerst wat uw wensen zijn, hierin denken onze specialisten graag met u mee. Tevens brengen wij de situatie zo goed mogelijk in kaart. Denk hierbij aan: mogelijke beschoeiing die verwijderd dient te worden, eventueel zand of slib dat verwijderd dient te worden of de mogelijkheid om de oever te bereiken. Aan de hand hiervan stellen wij een plan op, hierin houden we sterk rekening met de directe omgeving. We zijn ISO 9001 en VCA** gecertificeerd en zorgen in de uitvoering van onze werkzaamheden altijd voor zo min mogelijke belasting voor mens, dier en milieu. 

Tijdens het gehele traject kunt u rekenen op korte en heldere communicatielijnen. Zowel onze werkzaamheden als communicatie voeren wij zo efficiënt mogelijk uit. In Grond & Cultuurtechniek West Friesland vindt u een vakkundige partner die u van A tot Z kan ontzorgen als het gaat om oeverwerkzaamheden. Of het nu gaat om het vervangen van beschoeiingen of het aanleggen van een damwand, ons team van vakmensen staat graag voor u klaar! 

Ons materiaal

Voor het succesvol uitvoeren van oeverwerkzaamheden beschikken wij over een modern en gecertificeerd machinepark. Ons materiaal is speciaal ontwikkeld voor het uitvoeren van diverse oeverwerkzaamheden, hierdoor kunnen wij voor iedere uitdaging een passende oplossing bieden. Hieronder vindt u een overzicht van ons machinepark.

Waarom kiezen voor Grond & Cultuurtechniek West Friesland

  • Wij dragen zorg voor veiligheid en milieuvriendelijkheid. Zo zijn wij ISO 9001 en VCA** gecertificeerd.
  • Korte en heldere communicatielijnen zorgen voor een soepel verloop van het project.
  • Ieder project wordt benaderd met vakmanschap, wij beschikken over jarenlange ervaring en een gekwalificeerd team.
  • Onze werkzaamheden worden uitgevoerd met behulp van moderne en goed onderhouden machines.

Een greep uit onze werkzaamheden

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk ons eerdere werk door op één van de onderstaande links te klikken. Hier vindt u projecten die reeds door ons zijn uitgevoerd.

 

* Link naar oeverproject*

* Link naar oeverproject*

* Link naar oeverproject*

Bent u misschien op zoek naar
Stedelijk & landelijk baggerwerk, kleinschalig baggerwerk, baggerwerk particulieren, hydraulisch baggeren en/of waterbodemsanering

Ga naar baggerwf.nl