Bent u misschien op zoek naar: Stedelijk & landelijk baggerwerk, kleinschalig baggerwerk, baggerwerk particulieren, hydraulisch baggeren en/of waterbodemsanering

Aanleg parken & tuinen

Aanleg parken & tuinen

Heeft u plannen voor de aanleg of voor het onderhouden van een park of tuin? In Grond & Cultuurtechniek West Friesland vindt u een vakkundige specialist die het aanleggen en onderhouden van parken en tuinen tot in de puntjes voor u kan verzorgen. Onze werkzaamheden variëren van de aanleg van natuurspeelplaatsen voor de jeugd tot aan de constructie van particuliere tuinen. Wij beschikken over jarenlange ervaring en zijn betrokken geweest bij vele succesvolle projecten. Daarnaast beschikken wij over gekwalificeerde medewerkers die bij elke klus de beschikking hebben over een modern en gekwalificeerd machinepark. Hierdoor zijn wij in staat om voor iedere uitdaging een passende oplossing te bieden. 

Uiteraard doen we dit met de grootste zorg voor mens, dier en milieu. Dit wordt onderstreept door onze ISO 9001 en VCA** certificaten. Ons doel is niet enkel te zorgen voor een tevreden klant, maar om dit met zo min mogelijk belasting voor de directe omgeving te realiseren. Wilt u graag gebruik maken van onze dienstverlening, of wilt u dat wij met u meedenken betreft uw uitdaging? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Wij richten ons met onze dienstverlening op particulieren, bedrijven en overheid. Of u nu een landelijke of lokale klus heeft, wij staan voor u klaar. Samen met u brengen we uw wensen in kaart en analyseren we de situatie. Ons ervaren team van vakmensen denkt graag met u mee om samen tot het gewenste resultaat te komen. Vanuit deze analyse zal er een ontwerp gemaakt worden dat dient als blauwdruk voor de uitvoering. Wij voeren onze werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit, waarbij creativiteit in combinatie met vakmanschap garant staan voor een perfect resultaat. 

Indien u kiest voor onze dienstverlening kunt u gaandeweg het gehele project rekenen op korte en heldere communicatielijnen. Hierdoor zijn we in staat om ons flexibel en daadkrachtig op te stellen. Mogelijke uitdagingen tijdens het project gaan we niet uit de weg, door onze jarenlange ervaring in combinatie met onze vakkennis zijn we in staat om probleemoplossend te werken. 

Waarom kiezen voor Grond & Cultuurtechniek West Friesland

  • Elke klus benaderen wij met grote zorg voor mens, dier en milieu. Zo zijn wij VCA** en ISO 9001 gecertificeerd.
  • U kunt rekenen op daadkrachtige en flexibele dienstverlening doordat wij korte en heldere communicatielijnen onderhouden.
  • Wij beschikken over jarenlange ervaring en een team van gekwalificeerde vakmensen.
  • Up-to-date en goed onderhouden machinepark dat beschikt over de wettelijke certificering.   

Bent u misschien op zoek naar
Stedelijk & landelijk baggerwerk, kleinschalig baggerwerk, baggerwerk particulieren, hydraulisch baggeren en/of waterbodemsanering

Ga naar baggerwf.nl