OVER ONS

Over ons

Sinds 2013 is Grond & Cultuurtechniek West Friesland dé aangewezen vakspecialist als het gaat om iedere uitdaging rondom grondverzet en cultuurtechniek.

Wat u ook wilt, wij krijgen het van de grond!

Ons bedrijf is in 2013 opgericht in het Noord-Hollandse Andijk, waar we tot de dag van vandaag nog gevestigd zitten. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een middenbedrijf dat gespecialiseerd is in grondverzet en cultuurtechniek. Onze activiteiten bestaan onder andere uit: grondwerk, oeverwerken, het plaatsen en vervangen van beschoeiingen en de aanleg van parken en tuinen. Met onze dienstverlening richten wij ons onder andere op bedrijven en overheidsprojecten. Maar, ook voor particulieren staan we graag klaar. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor het aanleggen van een vlonder, brug of beschoeiing. Deze werkzaamheden voeren wij zowel op lokaal als landelijk niveau uit.

Door de jaren heen hebben we vele verschillende projecten tot een succesvol einde gebracht, van gemeentelijke opdrachten voor de aanleg van damwanden tot aan het aanleggen van particuliere steigers inclusief beschoeiing. Onze jarenlange ervaring en de vakkennis die we daardoor opgedaan hebben maakt dat wij een betrouwbare partner zijn om iedere uitdaging rondom grondverzet en cultuurtechniek tot in de puntjes uit te voeren. Dit gebeurt onder leiding van 3 ervaren ondernemers die ieder zijn strepen in de sector heeft verdiend: Klaas Kiewiet, Steven van der Gulik en Thijs Schouten. Zij worden hierin ondersteund door een ervaren en gekwalificeerd team dat iedere klus kan rekenen op een modern machinepark en specialistisch materiaal .

U weet waar u aan toe bent

Bij Grond & Cultuurtechniek West Friesland houden we van korte lijntjes en heldere communicatie. Hierdoor zijn wij in staat om u daadkrachtig en flexibel van dienst te zijn. Bij iedere uitdaging denken we graag met u mee. Moeilijke vraagstukken zijn voor ons geen probleem gezien wij gewend zijn om te denken in oplossingen. Het resultaat: wij zorgen altijd voor het gewenste eindresultaat en een tevreden klant. 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u een uitdaging waarbij u een specialist kunt gebruiken, of heeft u graag dat een expert met u meedenkt? Neem dan contact met ons op via info@grondwf.nl of vul het contactformulier in op onze website. Nadat wij uw bericht hebben ontvangen zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Indien u direct een specialist te woord wil staan kunt u ook bellen met: 0228-585065, bij geen gehoor kunt u een bericht achterlaten en wordt u zo snel mogelijk teruggebeld. Wij helpen u graag verder!

Al sinds 2013 de aangewezen specialist voor grondwerk en cultuurtechniek

Voor iedere uitdaging rondom grondwerk en cultuurtechniek kunnen wij u een passende oplossing bieden. Jarenlange ervaring in combinatie met gekwalificeerd personeel en een modern machinepark maakt ons dé vakspecialist die u zoekt.

Bent u misschien op zoek naar
Stedelijk & landelijk baggerwerk, kleinschalig baggerwerk, baggerwerk particulieren, hydraulisch baggeren en/of waterbodemsanering

Ga naar baggerwf.nl