Grondwerk

Grondwerk

Bent u op zoek naar een vakkundige en betrouwbare partner die grondwerk voor u kan verrichten? Dan bent u bij Grond & Cultuurtechniek West Friesland aan het juiste adres. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: het uitoefenen van grondwerk voor dijken, kades, natuurspeeltuinen en bestratingen, graafwerk voor sloten en vijvers, het maken van taluds of het afplaggen van percelen of stukken grond. Om ieder project rondom grondwerk tot een succesvol einde te brengen is specialistische kennis en vakmanschap nodig. 

Dit vindt u bij Grond & Cultuurtechniek West Friesland. Wij beschikken over jarenlange ervaring en zijn betrokken geweest bij vele succesvolle en bijzondere projecten. Ons gekwalificeerde team in combinatie met ons moderne machinepark kan u bij iedere uitdaging van dienst zijn. Elk project benaderen wij met de grootst mogelijke zorg voor mens, milieu en dier. Dit wordt onderstreept door onze VCA** en ISO 9001 certificaten. Heeft u een project waarbij u de hulp van een specialist kunt gebruiken of wilt u graag dat er een expert met u meedenkt? Neem dan contact met ons op. We staan graag voor u klaar.

Onze werkwijze

Wij verrichten werkzaamheden voor particulieren, bedrijven en overheid. Onze dienstverlening is gericht op zowel landelijke als lokale opdrachten. Bij elke uitdaging inventariseren wij uw wensen en brengen wij de situatie in kaart. Op basis van onze analyse stellen we een maatwerkplan op, hierbij houden we er rekening mee dat bij de uitvoering de omgeving zo min mogelijk belast wordt. 

U kunt bij ons rekenen op heldere en korte communicatielijnen, zodoende zijn we in staat om slagvaardig en flexibel te handelen. Daarnaast denken wij graag met u mee. Moeilijke uitdagingen gaan wij hierbij niet uit de weg, we denken altijd in oplossingen en zorgen zodoende altijd voor een tevreden klant. Ons doel is om van uitdaging om te toveren tot een mooi eindresultaat. 

Bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van grondwerk. Of het nu gaat om het herprofileren van een watergang of het verzorgen van sloop- en zeefwerk, voor elke opdracht staat ons team voor u klaar! 

Ons materiaal

Voor iedere denkbare uitdaging rondom grondwerk hebben wij het juiste materiaal in huis. Hieronder vindt u een overzicht betreffende ons machinepark.

Waarom kiezen voor Grond & Cultuurtechniek West Friesland

  • Veiligheid en milieu staan voorop: wij zijn VCA** en ISO 9001 gecertificeerd. 
  • U weet waar u aan toe bent: heldere en korte communicatielijnen.
  • Wij staan voor vakmanschap, zo kunnen wij terugvallen op jarenlange ervaring en sterke deskundigheid.
  • Goed onderhouden en modern machinepark.

Een greep uit onze werkzaamheden

Bent u benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Bekijk dan onze reeds uitgevoerde grondwerkprojecten door op één van de onderstaande links te klikken.

 

* Link naar grondwerkproject*

* Link naar grondwerkproject*

* Link naar grondwerkproject*

Bent u misschien op zoek naar
Stedelijk & landelijk baggerwerk, kleinschalig baggerwerk, baggerwerk particulieren, hydraulisch baggeren en/of waterbodemsanering

Ga naar baggerwf.nl