Beschoeiingen

Beschoeiingen

Grenst uw tuin of terrein direct aan het water en zoekt u een vakkundige partij die voor u beschoeiing kan plaatsen? Grond & Cultuurtechniek West Friesland staat klaar om iedere uitdaging tot een succes te maken. Goede beschoeiing aan de waterkant is van essentieel belang. Het beschermt uw tuin of terrein tegen afkalving, dit houdt in dat de grond langzaam in het water wegzakt. Hierdoor wordt uw grond steeds een stukje kleiner. 

Om dit te voorkomen en uw tuin of terrein op een nette manier af te bakenen plaatsen wij verschillende soorten beschoeiingen, zoals: kunststof beschoeiingen, houten beschoeiingen of damwanden. Ieder type beschoeiing heeft zo zijn voordelen, zoals op het gebied van duurzaamheid of uitstraling. Grond & Cultuurtechniek West Friesland is gespecialiseerd in het plaatsen van beschoeiingen en heeft de nodige expertise in huis om te bepalen welk type beschoeiing het beste past in uw situatie. Heeft u een project waarbij u een specialist kunt gebruiken of wilt u graag dat wij met u meedenken? Neem dan contact met ons op, wij staan graag voor u klaar.

Onze werkwijze

Voor zowel lokale als landelijke opdrachten kunt u bij ons terecht. Hierbij focussen wij ons onder andere op bedrijven en overheidsprojecten. Maar, ook als particulier staan we graag voor u klaar. Zo kunnen we u onder andere helpen bij het aanleggen van beschoeiing, beschoeiing met vlonder, een vlonder of een brug. 

Als eerste zullen wij de situatie in kaart brengen. Hierbij kijken we naar zaken zoals: mogelijke oude beschoeiing die verwijderd moet worden, welke beschoeiing past het beste bij uw situatie, mogelijk groenafval dat afgevoerd dient te worden en op welke wijze kunnen we de beschoeiing plaatsen. Op basis van onze analyse maken we een plan, hierbij houden we er rekening mee dat bij de uitvoering uw tuin of terrein onbeschadigd blijft. Wij beschikken over de VCA en ISO 9001 certificering en hebben veiligheid voor mens, dier en milieu hoog in het vaandel zitten. 

Iedere situatie vraagt om een eigen plan van aanpak en een specifieke inzet van machines en materieel. Wij hebben een modern en divers machinepark in beheer, zowel als een team van gekwalificeerde en ervaren medewerkers. Hierdoor zijn wij in staat om voor iedere situatie een maatwerkoplossing te bieden. Naast het plaatsen van beschoeiingen kunnen wij deze ook aanvullen met bijvoorbeeld een steiger. Nadat de beschoeiing met uiterste zorg is geplaatst zorgen we ervoor dat uw tuin of terrein netjes achterblijft. 

Ons materiaal

Om iedere klus tot in de puntjes uit te voeren kunnen wij rekenen op een machinepark dat modern en goed onderhouden is. Afhankelijk van de situatie zetten wij één of meer van de onderstaande machines in.

Waarom kiezen voor Grond & Cultuurtechniek West Friesland

  • Veiligheid voor mens, dier en milieu staan hoog in het vaandel: VCA** en ISO 9001 gecertificeerd.
  • Heldere en korte communicatielijnen zorgen voor daadkrachtige en flexibele dienstverlening.
  • Team van ervaren en gekwalificeerde vakmensen.
  • Goed onderhouden, modern en gecertificeerd machinepark.

Een greep uit onze werkzaamheden

Bent u benieuwd naar het werk dat wij kunnen leveren? Klik op één van de onderstaande links om reeds uitgevoerde projecten omtrent het plaatsen van beschoeiingen te bekijken.  

 

* Link naar beschoeiingproject*

* Link naar beschoeiingproject*

* Link naar beschoeiingproject*

Bent u misschien op zoek naar
Stedelijk & landelijk baggerwerk, kleinschalig baggerwerk, baggerwerk particulieren, hydraulisch baggeren en/of waterbodemsanering

Ga naar baggerwf.nl